Home ยป Webapplicaties

Webapplicaties

Een belangrijk speerpunt van Morfeo IT Solutions is de ontwikkeling van webapplicaties. Een webapplicatie gaat verder dan een eenvoudige website, het bevat vaak specifieke functionaliteit en is interactief. Alhoewel Morfeo goed bekend is met het front end werk van zo'n applicatie ligt de nadruk op de back end ontwikkeling van de, vaak complexe, webapplicaties.

Hieronder enkele recente voorbeelden van webaplicaties die door Morfeo ontwikkeld zijn:

  • Een webapplicatie voor het vergelijken en geautomatiseerd aanvragen van overlijdensrisicoverzekeringen. Premies worden verkregen via verschillende webservices en uniform gemaakt en getoond aan de bezoeker. De verzekeringsaanvragen worden automatisch via e-mail, XML webservices of HDN verstuurd naar verzekeraar en klant.
  • De ontwikkeling van verschillende aanvraagstraten voor verzekeringsproducten zoals, auto-, zorg- en reisverzekeringen.
  • De ontwikkeling van een webservice voor het schatten van het werkgeverspensioen, het berekenen van een pensioentekort en het berekenen van bruto- en netto spaarproducten om het tekort op te lossen.
  • Het spelsysteem voor een EK/WK poule met de mogelijkheid tot het voorspellen van de wedstrijden en het meespelen in een vriendengroep (meerdere modules in Drupal)
  • Het ontwikkelen van een dashboard voor het beheer van klanten met verschillende soorten verzekeringen. Aanwezige functionaliteit hierin is e-mails verzenden en notificaties aanmaken bij de juiste klant.
  • Het omzetten van zeer complexe berekeningen in een Excel naar een webapplicatie die veel gemakkelijker gebruikt kan worden.
  • De ontwikkeling van een webapplicatie voor het beheren van ernstig vervuilde locaties, met daarbij het gebruik van de Google maps API.


Klanten waarvoor Morfeo backend ontwikkeling uitgevoerd heeft zijn onder andere ABN Amro, Aegon, Consumentenbond, Dela en EPG Information Services.

Bedrijven waarvoor Morfeo webapplicaties ontwikkeld heeft