Home ยป Website met CMS

Website met CMS

Morfeo maakt voor de ontwikkeling van websites gebruik van een tweetal veel gebruikte content management systemen (kortweg CMS genoemd): Drupal en Wordpress. Beide system zijn geschikt voor zowel grote professionele als particuliere sites.

Een CMS is een framework die ingezet kan worden om op snelle eenvoudige manier en uitgebreide website te bouwen. De door Morfeo gebruikte systemen zijn eenvoudig inzetbaar en open source, waardoor er een grote community is die templates en modules ontwikkelen die extra functionaliteit bieden aan het CMS.

Een ander voordeel van het gebruik van een CMS is dat de techniek gescheiden is van de content. Na de oplevering kan u zelf de website inhoudelijk eenvoudig onderhouden zonder inbreng van een ontwikkelaar.

Morfeo kan uw website met CMS eenvoudig opzetten met de vele bestaande templates en modules. Daarnaast beschikt Morfeo ook over de expertise om uw eigen opmaak te gebruiken in het CMS en de door jouw gewenste functionaliteit in de vorm van eigen op maat gemaakte modules voor u te ontwikkelen.

Voorbeelden van websites van Morfeo, waar Drupal of Wordpress gebruikt is, zijn:

Bedrijven waarvoor Morfeo webapplicaties ontwikkeld heeft