Home » Over Morfeo

Over Morfeo

Morfeo IT Solutions is de handelsnaam die ik, Simon Fruchnich, gebruik voor mijn diensten op ICT gebied. Ik ben senior ontwikkelaar van websites en webapplicaties en doe opdrachten op projectbasis en ben in te huren voor het ingewikkelde programmeerwerk.

Scholing

De basis van mijn ICT-kennis ligt bij mijn studie Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 ben ik afgestuurd als informaticus met een onderzoek op het gebied van kennismanagement. Momenteel studeer ik bedrijfseconomie om mijn kennis uit te breiden.

Ervaring

Ik heb al meer dan 14 jaar ervaring in de ICT. Deze ervaring heb ik opgedaan bij mijn voorgaande werkgevers (ReGister en Warpnet) en tijdens mijn huidige werkzaamheden als freelancer. Op mijn LinkedIn account is de ervaring uitvoerig beschreven.

Morfeo IT Solutions

Als freelancer richt ik me op het ontwikkelen van webapplicaties en websites. Directe opdrachtgevers zijn onder andere: EPG, Klok financiële diensten en Financieel Content. Indirecte klanten waar ik applicaties voor ontwikkeld heb zijn: Aegon, Delta lloyd, Consumentenbond en Allianz.

Expertise

  • Programmeertalen: PHP, Javascript, Jquery, Python, Visual Basic
  • CMS: Drupal, Wordpress
  • Databases: MySQL, Access, Oracle
  • Web: HTML5, CSS3, webservices, XML, JSON
  • Technieken: Functioneel- en Object Georiënteerd programmeren, MVC


Meer informatie over mijn werkzaamheden vind je in mijn portfolio, op de homepage en op mijn LinkedIn account.

Bedrijven waarvoor Morfeo webapplicaties ontwikkeld heeft